Één groot feest

 

 

Gehele
weekend

Kermis

Het waverfeest wordt altijd opgefleurd door diverse kemisatracties. De ouderwetse zweefmolen en Helielanding zijn op vrijdagmiddag zelfs gratis!. De kermis is tijdens het gehele Waverfeest geopend en zal vanouds gezellig worden met bekenden exploitanten en hun medewerkers.

Gehele
weekend

Bruin Café

Ook is het gehele weekend het Bruin Café open waar je drankjes kunt halen. Op zaterdagmiddag, tijdens de familiedag, wordt hier ook flink gedanst en gezongen en blijft het nog lang gezellig. Wees welkom! Het Bruin Café sluit wanneer de feesttent open gaat.

Donderdag-, Vrijdag- en zaterdag avond

Feesttent

In de feesttent gaan ‘s avonds de voetjes van de vloer! Op donderdag avond komt De Nieuwe Band weer als vanouds een feestje bouwen. De tent gaat open om 21.00 uur en de toegang is gratis!

Vrijdagavond 9 augustus treden DJ’s Lang en Raar op. Garantie voor een geslaagde dansavond en lekker los gaan met de nodige classics uit de jaren ’70, ’80 en ’90. Schroom vooral niet om je beste disco -outfit uit de kast te halen! De tent gaat open om 21.00 uur en de entreeprijs bedraagt  € 10,00 per persoon .

Zaterdag avond 11 augustus is het de laatste kans om nog even helemaal los te gaan. En dat gaat zeker lukken met de Confetti Ravers! Zij zetten de tent p z’n kop, en zorgen er voor dat je iet stil kunt blijven staan. Bereid je voor op een geweldige chaos vol confetti en een stevige beat. Voor en na de Confetti Ravers verzorgt de DJ de muziek, het belooft een onvergetelijke feestavond te worden! De tent gaat open om 21.00 uur en de entreeprijs bedraagt € 10,00 per persoon.

GRATIS TAXI OP ZATERDAGAVOND! We stappen samen in de taxi die je ophaalt en weer terugbrengt tussen 21.00 en 02.00 uur op de volgende haltes: Parkeerterrein Boni in Mijdrecht en Jan Benningbrug in Ouderkerk aan de Amstel. Wat een luxe!